Volgers

zondag 26 augustus 2012

Sending you Oceans of Love!

Hallo allemaal,

Vandaag wil ik jullie graag een gelkaart laten zien. Een stap voor stap beschrijving staat in de Magnolia Ink nr. 3/2012. Je hebt hiervoor een gripzakje en gel nodig. Ik heb blauwe haar gel (in een statube) van de Hema gebruikt. 

Een tip voor als je ook een gelkaart gaat maken: doe er niet te veel gel in!! Als de kaart staat "zakt "de gel naar beneden!!

Dit keer heb ik een andere formaat kaart gemaakt als anders. Deze kaart is 19,5 x 15 cm. De basis van de kaart is gemaakt met Color Core Cardstock Blue Belle, Latte en Snowflake. Het dessinpapier komt uit 2 blokjes van de boekenvoordeel winkel. Al het papier is aan de randen bewerkt met Distress Ink Vintage Photo.


Deze superleuke zeemeermin en de schelp zijn van Make it Crafty. Ik heb 2 digi's samengevoegd: Siren of Pearls en Clam Shell. Het afdrukje heb ik uitgestanst met een Nestabilitie Labels Twenty-Two. In het midden van de kaart zie je nog een stukje van de borderpons van Fiskars -Boundary waters-.


De bloemen zijn van Wild Orchid Crafts en het blauwe toefje boven de strik van Magnolia. Nog wat schelpen, 2 parelhartpinnen en blaadjes van Marianne Design (creatables LR0192) erin gestoken. Het lint heb ik gekleurd met B01.


Het flesje hele kleine schelpjes ingedaan, die heb ik ooit op een beurs gekocht. Tussen de bloemen zie je nog net wat van de wit/blauwe druppels (chandeliers van Magnolia). Het witte takje achter de bloemen is een creatable van MD LR0192). Op de bloemen natuurlijk weer wat glitters.............Stickles Diamond.



De tekst is van Sandra Sandra's Scrapsshop). ( Ik heb de tekst zelf in Word gemaakt zodat ik het kon uitstansen met een Shapeabilitie Ribbon Banner. Het blauw heb ik gekleurd met B00. Het hart is een Doohicky van Magnolia -So Wrapped Lovely-.
De zeester op het hoekje heb ik gemaakt met een creatable van MD LR0232. Daarop een parelbloem. Hier en daar heb ik nog wat plakparels van JoyCrafts bevestigd. In het rechterbovenhoekje nog een  zeester bedel bevestigd.



Ik ben weer heel benieuwd hoe jullie de kaart vinden! Altijd leuk om jullie reactie te lezen ;-))
Bedankt voor jullie bezoekje en ik wens jullie nog een hele fijne dag!!


              Veel liefs,
             Frouwkje.

7 opmerkingen:

  1. Heel erg leuk, en die kleine dingetjes er op zo leuk vooral dat flesje met die schelpjes zijn echt geweldig
    groetjes joke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Een schitterende kaart en mooie kleurtjes gebruikt

    een fijne zondag
    Cindy

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Geweldig mooi kaartje Frouwkje
    Liefs Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik vind hem geweldig Frouwkje, supergave kleuren en zo leuk met de gel!

    Groetjes Tineke

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wauw, prachtige kaart en leuke kleurencombinatie! Groetjes, Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ontzettend mooi gedaan Frouwkje! Hele mooie kleuren en wat is het miniflesje met minischelpjes toch schattig.
    Groetjes, Wendy

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat jullie ons Cards2Create blog bezoeken.
Wij zijn altijd blij om jullie leuke reacties te lezen.

Lieve groetjes Team Cards2Create