Volgers

zaterdag 26 oktober 2013

Happy Birthday!

Hallo bloggers!

Heerlijk dat jullie weer te vinden zijn op ons blog!
Vandaag is het mijn beurt om een kaartje te laten zien:-))
Ik heb gekozen om een kaartje te maken in vrolijke kleuren. Voor het eerst gebruik ik een Bestie, die er in veel verschillende stempels zijn. Kijk maar eens hier!
 Vaak zie je ze in pastel kleuren, heel mooi maar ik vind oranje en roze altijd wel mooi bij elkaar staan dus vandaar. Vroeger kon je deze kleuren niet samen matchen, maar tegenwoordig wel toch?!!
Ik ben begonnen met het inkleuren en heb daarna mijn papier bij elkaar gezocht. Meestal werk ik zo, altijd is er wel papier te vinden dat er bij past. Vaak wordt je verrast hoe mooi het matched alsof het andersom is gedaan. Misschien vind ik dat wel zo leuk aan het kaarten maken.
Van vroeger had ik nog  bloemen, zie de oranje bloem en rechts boven de witte.

Boven op de witte bloem heb ik een bloem gedraaid van  ijzerdraad  en rijstkralen. Daar bovenop van klei een ornament van Martha Stewart.
Het linker lange ornamentje is van Mod Podge De stempeltjes onder het knoopje zijn van TPC Studio: Travel journey clear stamps.De vlaggetjeslijn is een stempel van Papermania en deze heb ik met dezelfde kleuren Twinkling H2O's ingekleurd als deze lieve Bestie
De mal achter haar is er één van Spellbinders
Links in de bovenhoek heb ik van Joy de cutting en embossing hoek Franse Lelie gebruikt. Rechts een Die van Marianne Design Anja-edge
En nog is mijn kaartje niet af, een mooie rand van vlinders en die nog even kapot geknipt en in delen gebruikt. Ook nog vlinders van Tim Holtz aan de bovenrand en daar Happy Birthday op gestempeld.

Er zijn nog plakparels gebruikt en wat rijstkralen op een een ijzerdraadje gedraaid en een mooi lintje en knoopje toegevoegd. En klaar!

Dit is mijn tweede kaartje hier op het HH-blog en ik hoop dat jullie hem leuk vinden.

Graag tot een volgende keer!

xoxo Annette

2 opmerkingen:

  1. Prachtig kaart in hele prachtige kleuren ik hou wel van rose en oranje SUPERRrrr
    Fijn weekend....Liefs Ghea ♥

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Geweldig mooi kaartje. De kleuren zijn inderdaad prachtig samen. Meestal maak ik eerst het kaartje, en dan pas ik de kleuren van mijn afdrukje aan op het papier dat ik heb gebruikt. Als ik met 3D werk, doe ik het andersom.

    -xies- Renate.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat jullie ons Cards2Create blog bezoeken.
Wij zijn altijd blij om jullie leuke reacties te lezen.

Lieve groetjes Team Cards2Create