Volgers

vrijdag 8 augustus 2014

Kinderverjaardagskaart


Vandaag aan mij de eer om hier voor de eerste keer een kaartje ter inspiratie met jullie te delen! Supertrots ben ik natuurlijk dat ik dit mag doen! Ik hoop dat jullie mijn werk zullen waarderen!

Voor degenen die dat leuk vinden even iets korts over mij zelf. Ik heet Nicolette Vlaardingerbroek, ben getrouwd met Colin en samen hebben we twee dochters. In het dagelijks leven ben ik juf van groep 8 op een basisschool. Onze eerste dochter was zo'n zeven jaar geleden de aanleiding om te gaan scrappen. Ik ben begonnen met scraplayouts van 30x30 cm, later kwamen daar mini-albums bij en sinds anderhalf jaar maak ik ook kaarten. Dat laatste doe ik momenteel ook het meest. Ik vind het heerlijk om te doen. Het ontspant en het laat je gedachten even helemaal vrij! Als je het leuk vindt, nodig ik je uit om even een kijkje te nemen op mijn blog: www.nicolinienkelot.blogspot.nl

Toevallig mag ik op de zesde verjaardag van onze jongste dochter hier mijn eerste kaartje laten zien. Dit is dan ook het kaartje dat Nienke vandaag van ons gekregen heeft.

De basis voor de kaart is een stuk stevig wit papier van 14x14 cm. Een kleiner vierkant designpapier van 13,7x13,7 cm daarbovenop en vervolgens twee stukken designpapier die samen 13,4x13,4 cm vormen. Om de overgang netjes af te werken een stukje lichtblauw kant hier overheen gespannen. Alle randen heb ik met distress inkt bewerkt.


Gebruikte materialen:

- Cijfer '6' van Noor Design alfabet en nummers stans 6002/0141
- Ovaal stans MFT-348
- Poststempel (merk onbekend)
- Lintje, stukje kant, slipperbedeltje en roosjes

We zijn nog steeds op zoek naar nog meer nieuwe creatieve mensen! De DT-call loopt nog tot 15 augustus! Gewoon proberen! 

Liefs, Nicolette

5 opmerkingen:

 1. Wat een schattige kaart en natuurlijk gefeliciteerd met jullie jongste dochter,
  groetjes Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je hebt een Super leuke kaart voor je dochter gemaakt. Gefeliciteerd met haar zesde verjaardag. Fijne dag.

  Groetjes Cobie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een lieverd!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 4. gefeliciteerd met de verjaardag van je dochter, ze krijgt een hele mooie kaart!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat jullie ons Cards2Create blog bezoeken.
Wij zijn altijd blij om jullie leuke reacties te lezen.

Lieve groetjes Team Cards2Create