Volgers

maandag 22 september 2014

Kersttijd

Goedemorgen allemaal en wat een heerlijk nazomertje hebben we toch gehad en ja de herfst heeft goed van zich laten horen. Tja en zo zit je dan al weer bijna eind september en is iedereen druk bezig met kerstcreaties ik in ieder geval en  ik heb voor jullie een kerstkaart gemaakt ditmaal met de Shape Art Label Romantic van DDBD.Natuurlijk bewerkt met de mallen van Noor Design en ook nog oudjes van MD. Het plaatje heb ik gevonden in mijn oude doosje en doet heerlijk winters aan, want een beetje verkoeling kunnen we wel weer gebruiken. In de kaart zit een maatje kleiner van de mal een soort van label gemaakt en een leuke oude tekst stempel gebruikt met de tekst van de herdertjes lagen bij nachte en het design papier is van Joy paperbloc winter wishes.






Verder wil ik jullie erop wijze dat onze challenge, challenge 13  gebruik bloemen op je kaart nog tot eind van de maand duurt en heb je nog geen creatie gemaakt zou zeggen doe gezellig mee en misschien wordt jij de winnaar wel van de kadobon ter waarde van € 10.00. Namens het hele DT team wensen wij jullie een hele fijne dag toe en tot de volgende keer.


                                                             Groetjes Jolanda

5 opmerkingen:

  1. Wat een mooie kaart !! Ook mooie rustige kleurtjes
    Groetjes Giovanna

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtig Jolanda wat een mooie kaart !
    Super leuk gedaan.

    Lieve groetjes hanneke

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dat is een mooie, warme winterkaart Jolanda. Leuk plaatje, echt winters en dat label erin vind ik heel origineel. Moet ik ook eens doen. Prachtig hoor.
    Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat jullie ons Cards2Create blog bezoeken.
Wij zijn altijd blij om jullie leuke reacties te lezen.

Lieve groetjes Team Cards2Create