Volgers

vrijdag 6 maart 2015

Mini-album met tags

Goedemorgen lieve blogbezoekers,

Vandaag eens iets totaal anders dan een kaart. Ik heb een mini-scrap-album gemaakt n.a.v. de februari challenge van Noor Design met foto's van mijn dochters.

Ik heb de papierlijn 'My Precious Daughter' van Maja Design gebruikt omdat ik gek ben op paars, strepen en hartjes en omdat de teksten op het papier zo veelzeggend zijn.

Eerst heb ik het albumpje aan de hand van de beschrijving in elkaar gezet. Vervolgens alle paginaatjes beplakt met designpapier en de paginaatjes met eyelets en de crop-a-dile aan de kaft vastgezet met kant. Toen kon de echte pret gaan beginnen: het pimpen van de bladzijdetjes. Want wat is het een klein formaatje! Maar wat was het leuk om dit te maken en te doen!
Op de voorkant een foto van mijn meissies met daaromheen de framestans 6002/0356 van  Noor Design. Deze was te groot voor de foto en de bladzijde dus deze heb ik op maat gemaakt. De snijrandjes heb ik weggewerkt onder de roosjes. Zo kun je toch stansen gebruiken die eigenlijk te groot zijn. Aan de voor- en achterkant van het album heb ik de randstans 6002/0357 van Noor Design gebruikt. Deze is zo stijlvol. Alles wat je er mee opleukt, krijgt meteen een sjieke uitstraling. Verder nog het takje B178 (Flourish Leave Strip) van Cheery Lynn Designs.
Zoals je van bovenaf kunt zien, had ik de rug van de kaft wat breder moeten maken. Dat had ik natuurlijk beter van tevoren kunnen bedenken want ik weet dat ik een embellishment-lover ben. Nou ja. Volgende keer maar eerder aan denken.
Op deze bladzijde heb ik een kant-en-klaar tagje op de achtergrond gebruikt. Verder een stans van een negatiefstrook, een hart gestanst met een stans van X Cut Homespun Heart en bloemetjes van Joy
1201/0087.
Op deze pagina zijn de bloemetjes gemaakt met vrij oude stansjes van Marianne Design en heb ik het hoekstansje 6002/0261 van Noor Design gebruikt. Ook nog een halve klok en wat wondgaas op de pagina verwerkt. Geeft een heel leuk effect, vind ik.
Op deze bladzijde de takjesstans CR1272 van Marianne Design gebruikt. De tekststempel komt uit een stempelset van Dylusions.
Hier de tweede helft van de mooie spreuk uit de stempelset. En links achter de foto de View Master
van de Magnolia Doohickeys.
Op deze laatste bladzijde heb ik de grootste stans van de spellbinder 'Create-a-Flake five' als frame om de foto gebruikt. Het lantaarntje komt uit het setje COL1330 van Marianne Design. De tekststempels zijn van Noor Design 6410/0317 en 6410/0338 en het postzegelstansje 6002/0324 van Noor Design.
De bladzijdes zijn allemaal pockethoesjes. Hierin heb ik tags gemaakt en deze in de hoesjes geschoven. Hiervoor heb ik aanvullend de volgende stansen gebruikt:

- randstans Noor Design 6002/0366
- Crealies stansje kippengaas

Ik heb hier niet alles van het boekje laten zien. Mocht je nieuwsgierig zijn naar de rest, kom dan even langs op mijn blog. Helemaal leuk als je daar ook volger wordt!

Denk je nog aan het meedoen met onze lopende challenge: gebruikt de kleuren zwart en wit en één andere kleur! 

Fijne dag, lieve groet, Nicolette


7 opmerkingen:

 1. Oww wat een leukertje. Die ga ik toch ook eens proberen te maken. Bedankt voor de inspiratie.
  Lieve groetjes Alexandra

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig Nicolette. Wat een werk heb jekiermee gehad maar het resultaat mag er zijn.
  Top!!! En wat een leuke mooiemeidenheb je zeg. Wees er maar trots op en geniet van ze, want ze zijn volwassen voor je dr erg in hebt!!!
  xx Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi geworden zo met de foto's van je dochters, dat is een goed idee. 't Is echt zo'n ontzettend leuk 'boekje' om te maken. Heb er zelf ook veel plezier aan beleefd en het voorbeeld van Tiets is echt geweldig. Ga er zeker nog eens aan beginnen!

  Gr. Riet

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtig albumpje, Nicolette.

  Liefs, Sjanie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Whow, wat is dit prachtig gemaakt zeg, zo heb je een mooie herinnering,
  groetjes Lia
  PS: heb je gemaild.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat heb je dat leuk gemaakt. Knap hoor!
  Groetjes Cobie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooi boekje. Heel mooi gemaakt!
  Groetjes,Ina

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat jullie ons Cards2Create blog bezoeken.
Wij zijn altijd blij om jullie leuke reacties te lezen.

Lieve groetjes Team Cards2Create