Volgers

zaterdag 19 september 2015

Oogverblindend!


Goedemorgen allemaal!
Deze kaart gaat volgende week naar een heel goede vriendin die haar 65e verjaardag gaat vieren. Ze blogt zelf niet, dus ik kan hem al laten zien.
De taart van de Country Companions (een afbeelding uit mijn verzameling) staat voor de gelegenheid vol met brandende kaarsjes die versierd zijn met gouden Stickles. Ik heb een easelkaart gemaakt maar op een andere manier dan gebruikelijk. De foto hieronder laat dit zien.
Ik heb een langwerpige dubbele kaart gemaakt en daaruit een 'venster' gesneden. Hier kwam de afbeelding achter. Daarna nog een extra enkele kaart gesneden waarvan ik een kant iets langer heb gelaten dan de maat van de dubbele kaart. Zo kon ik een randje van 2 cm omvouwen en achter de staande kaart vast plakken. Op de voorkant heb ik een stans van Marianne Design gelegd, nagetekend en uitgeknipt en zo ontstond de geschulpte rand. Alles is beplakt met Tilda dessinpapier uit het bloc Kitchengarden en bewerkt met Distress Ink Peeled Paint en Vintage Photo. Boven het plaatje zit een stansje van Joy!Crafts, evenals op het liggende deel.Ook de bruine blaadjes zijn van JC en de gestempelde cijfers komen van Eline (MD). De strik van seambinding (van Stampin' Up!) heb ik met de Bowdabra gemaakt.
Materialen uit de webwinkel: Joy!Crafts stencil Hoek 6002/0148
                                                Ranger Stickles Golden Rod Sgg01904

Dat was het weer voor vandaag! Ik wens jullie nog een fijne (hobby)dag! Groetjes, Lia B.

4 opmerkingen:

 1. Een schitterende kaart Lia, top gedaan!!
  xx Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oh lia wat is je kaart geweldig mooi geworden en zo vrolijk met die brandende kaarsjes op de taart door die glittertjes erop
  groetjes corry

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wat een prachtige , mooie kaart heb je gemaakt voor je vriendin! Super!!
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat jullie ons Cards2Create blog bezoeken.
Wij zijn altijd blij om jullie leuke reacties te lezen.

Lieve groetjes Team Cards2Create