Volgers

zaterdag 1 november 2014

Traditionele kerstkaart

Vandaag wil ik jullie een kerstkaart laten zien in de traditionele kerstkleuren. Ik heb hiervoor gebruik gemaakt van een plaatje 2720 Studio Light knipvel kerst STAPSL 1250 en achtergrondvellen van Studio Light. Een prachtige combinatie van kleuren en motieven vind ik.


Het geheel heeft niet zoveel extra's nodig vind. Op het plaatje staat een rood geblokt tafelkleed met daarop een pot met heerlijk zelfgemaakte koekjes. Ik heb dit gecombineerd met mijn al oudere van mal van Joy de koffiepot met het koffiekopje. Leuk passend toch? Ik heb dit gestanst uit kraft en met rode distressinkt bewerkt. In het andere hoekje een leuke rode bloementoef in verschillende kleuren rood met daaronder de blaadjes van MD Artikelnummer LR0227.


In de rechterbovenhoek een gratis digi van Nicole gemat op een nestabilitie. In de linker bovenhoek de prachtige strik van MD Creatables stencil bow large (ik heb de kleine strik gebruikt ipv deze grote) en deze heb ik vastgezet met een cremekleurige bloem. Wat is die strik mooi zeg. En als laatste nog drie parels in het hoekje gedaan.

Nog een hele fijne avond allemaal.

groetjes van Joke

1 opmerking:

  1. Echt zo'n gezellig kerstkaartje Joke....doet me aan vroeger denken.

    Groetjes Diny

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat jullie ons Cards2Create blog bezoeken.
Wij zijn altijd blij om jullie leuke reacties te lezen.

Lieve groetjes Team Cards2Create